Çukurova Expres Gazetesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve her geçen yıl daha da büyüyen organizasyonu 'Zirvedekiler Yılın Enleri Ödül Töreni' bu yıl 25 Nisan'da gerçekleştirilecek..

Organizasyon ile ilgili bilgi veren Zirvedekiler Yılın Enleri Ödül Töreni Tertip Komitesi Başkanı Av. Murat Altındere, 'Her yıl yapılan organizasyonda bu yıl ilk kez tertip komitesi tarafından adaylar üzerinde ciddi çalışmalar yapıyoruz.. 11 Branşta Mersin'in 11 önemli insanına ödül vereceğimiz organizasyonumuzu bu yıl 25 Nisan'da gerçekleştireceğiz.. Gecemizde ödül alacak bazı isimlerin üzerinde fikir birliğine varılmış durumda.. Tertip Komitemiz'deki arkadaşlarımıza sunulan yaklaşık 100 isim üzerinden 5 kişi ve kurumun ödül alması kesinleşti.. Diğer branşlarda ise çalışmalarımız halen devam etmekte' dedi..

Ünlü bir sunucu ve sanatçının da gecede bulunacağının altını çizen Av. Murat Altındere, 'Tertip Komitesi olarak Mersin'e farklı bir organizasyon kazandırmak için çalışıyoruz.. Eminim ki bugüne kadar yapılan en güzel Zirvedekiler Yılın Enleri Ödül Töreni olacak' dedi..


Zirvedekiler Yılın Enleri Ödül Töreni Tertip Komitesi Başkanı Av. Murat Altındere

KİM NEDEN ÖDÜL ALACAK.?

Çukurova Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Karataş ise Mersin'in bu tarz organizasyonlara ihtiyacı olduğunu ifade ederek, 'Bu yıl Tertip Komitesi'nin kurulması ile birlikte çok daha ciddi bir organizasyona doğru yol katediyoruz.. 11 Branşta 11 Altın Adam sloganı ile çıktığımız yolda Zirvedekiler Yılın Enleri Ödül Töreni'nin en şık biçimde yapılması için tüm altyapı çalışmalarımızı tamamladık.. Artık geriye sadece ödül alacak kişilerin tümünün kesinleşmesi kaldı.. Zirvedekiler Yılın Enleri Ödül Töreni sırasında gösterilecek kısa filmler ile kimin neden ödül aldığı katılımcılara detaylı bir şekilde açıklanacak; ayrıca kimin neden ödüle layık görüldüğünü kamuoyu ile de paylaşacağız' dedi..
Editör: Barış Köksal