Mersin'in sevilen işadamlarından Öztürk Gümrükleme Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk'ün oğlu Yücel Mert, Sultaşa Otel'de düzenlenen muhteşem bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı..

Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İzol'un kirveliğini yaptığı Yücel Mert, salona küçük bir şehzade gibi omuzlarda girdi.. Mehter Marşı eşliğinde tüm salonu dolaşan Yücel Mert'e, Babası Mustafa ve annesi Mehtap Öztürk ile kirvesi Mehmet ve eşi Nalan İzol eşlik ettiler..

Mersin GİAD eski Başkanlarından Alper Gürsoy, Kasım Tanrıöver ve Mehmet Karalar, AK Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Çokgünlü, CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Mustafa Bülent Çerikçi, Akdeniz Rotary Başkanı Mutlu Koyuncuoğlu, MTOSB OSBÜK Delegesi Mehmet Atilla, www.cukuroaexpres.com İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, çok sayıda Mersin GİAD ve MESİAD yönetici ve üyesinin katıldığı düğün geç saatlere kadar devam etti..

Yücel Mert'in erkekliğe ilk adımını attığı bu mutlu günde amcası Naci Öztürk oldukça mutlu gözükürken, havai fişek gösterisi büyük bir ilgiyle izlendi..





Editör: Barış Köksal