Fulyali Garden'da gerçekleştirilen toplantıda, Tezcan ve Gültekin muhtarların sorunlarını dinledi. Mezitli bölgesinden birçok muhtarın ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Mersin Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat tarihinde belediye meclisi tarafından görüşülerek kabul edilen '1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu' hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Tezcan ve Gültekin, mahallelerin sorunlarına ilişkin harekete geçeceklerini kaydettiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6. Olağan İl Kongresine geleceği ile ilgili de konuşan Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sorunsuz karşılanması hususunda da ilçe yöneticileri ve muhtarlara bilgiler verdi.  Tezcan, ' Muhtarlarımız bizler için önemli bir değere sahiptir. Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarına hakim olan muhtarlarımız ile sürekli bir araya gelerek onların bize ilettiği sorunlar ve istekler çerçevesinde mahallelerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu açıdan muhtarlarımıza her zaman ihtiyacımız var. Önümüzde 2019 seçimleri var. Bu seçim milletimizin ve Mersinimizin kaderi açısından büyük önem taşıyor. AK Parti hükümetinin destekleri ile gerçekleştirdiğimiz projeler Mersin'in ileriye taşınmasında büyük rol oynadığı gibi Büyükşehir ve 13 ilçe belediyelerini de AK belediyecilikle tanıştırarak daha müreffeh ve daha yaşanabilir bir Mersin'e kavuşma inancımız tamdır. Burada parti üyelerimizin her bir ferdine büyük görevler düşüyor. Bu görevleri  dişinizi tırnağınıza takarak yerine getireceğinizden şüphemiz yoktur' şeklinde konuştu.

Mezitli mahallelerinin sorunları kapsamında sürekli çözüm arayışı içinde olduklarını belirten AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, 'Bizler vatandaşlarımıza hizmet için, onların sorunlarına ortak olmak için bu yolda yürüyoruz. Bize iletilen sorunların çözüme kavuşması için gerekli kurumlarla istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir Mezitli'ye kavuşması için de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.' dedi.

Editör: Barış Köksal