İşte Wo-Wo’nun yeni yıl eğlencesi hakkında İşletmeci Başar Erdem ile yaptığımız o ropörtaj:

Bize Wo-Wo’dan bahseder misiniz?

Wo-Wo Mersin Marina'da cafe ve restoran alanında hizmet vermektedir. Wo-Wo 3 yıl önce kuruldu ve kurulduğu günden bu yana elit bir mekan olarak, kaliteli müşterilerimizi ağırlıyoruz. Biz Wo-Wo’yu hizmete sunmadan önce tüketicilerin beklentilerine göre hareket ederek hizmet vermeye başladık. Wo-Wo Restoran tüketicilerin nasıl bir hizmet beklediğinin araştırması yapılarak, talepler ve istekler doğrultusunda açılmış bir mekandır. 

Wo-Wo Restoran bünyesinde yaklaşık 30 kişilik bir hizmet ekibi barındırıyor. Bu ekip günde 300-400 kişilik müşteri kitlemize hizmet verebilmek adına yüksek bir performans sergiliyor ve kaliteli bir şekilde misafirlerimizi ağırlıyorlar.

Wo-Wo’yu diğer restoranlardan ayıran özellik nedir?

Dediğim gibi; biz bu mekanı açarken, tüketicilerin talepleri doğrultusunda bir araştırma yaptık. İnsanların damak tadına hitap eden ürünlerimiz, bizi diğer restoranlardan ayıran en büyük özelliklerin başında yer alır. Gıda sektörü belirli bir istikrar istiyor. Bu bağlamda biz istikrarımızı bozmadan hizmet vermeyi benimsiyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimizde, Wo-Wo bir süre sonra alışkanlık haline geliyor.

Bize Wo-Wo’nun yılbaşı fırsatlarını anlatır mısınız?

Yeni yılda müşterilerimize çeşitli hediyelerimiz var. Her sene olduğu gibi DJ Uğur Erdem eşliğinde Wo-Wo’da müthiş bir eğlence olacak. Yaklaşık 150 kişi ağırlayacağız ve ağırlayacağımız insanlar tamamen seçkin insanlar olacak. Biz kaliteyi uygun fiyat ile buluşturduk. 90 TL’lik ücret karşılığında 2016 yılına kaliteli bir ortamda, kaliteli bir eğlence ile girmek isteyenleri Wo-Wo’ya bekliyoruz.



Editör: Barış Köksal