Mersin Marina Bisse Mağazası işletmecisi Ömer Saygılı, yeni yılda eşine dostuna hediye almakta zorlanan vatandaşlarımıza tüyolar verdi. Her geçen yıl teknolojinin inovasyonla buluştuğu bir zamanda olduğunu belirten Saygılı, hediye konusunda sürekli değişen teknolojik ürünler yerine hatırlanmak isteyeceğiniz bir hediye alınmasına dikkat çekti.  



Her yaştan ve kesimden insanların farklı farklı tarzlara hakim olduklarının altını çizen Saygılı, ' Hediye alacağımız kişinin, aldığımız hediyeyi günlük yaşantısında kullanabilmesi çok önemlidir. İş dünyasında aktif bir kişiye hediye alıyorsak, şıklığını aksesuarlarla renklendirebilirsiniz... Öreneğin ; bu bir kol düğmesi de olabilir bir saatte olabilir. Memur bir babanız varsa emin olun, 'sabah hangi kravadı taksam' derdinden onu ancak siz kurtarabilirsiniz. Günümüz modasında aksesuarların hakim olduğu bir dönemden geçiyoruz. Özellikle erkek giyim aksesuarları bir erkek için uygun hediyeler olacaktır.' dedi.

Mersin Marina'da hem mağazacılık sektöründe çığır açan Ömer Saygılı, müşterilerine geniş bir hizmet sunarak imaj maker tecrübesini kullanarak yenilenmenize yardımcı oluyor. Sizde yeni yıl fırsatlarından ve Ömer Saygılı'nın tecrübelerinden faydalanmak istiyorsanız adresiniz BİSSE...
Editör: Barış Köksal