Renault, C-segmentindeki yeni model atağını Yeni Megane Sedan ile sürdürüyor.

Yeni Megane Sedan segmentinde tek olan, geniş panoramik elektrikli cam tavanı ile vurgulanan dinamik tasarımı ile dikkat çekiyor.

CMF C/D platformuna sahip Yeni Megane Sedan, gelişmiş konfor ve sürüş keyfi için üst segmentten alınan özelliklere de sahip. 20’den fazla ülkede satışa sunulacak Yeni Megane Sedan Türkiye’de Oyak Renault Fabrikaları’nda üretiliyor. Müşterilerin merakla beklediği Yeni Megane Sedan Gürsoy Oto Showroom'unda satışa sunuluyor.

Üst segmentten özelliklere sahip bir sedan
2015 sonunda Yeni Megane HB ve 2016 Mart ayında Yeni Megane Sport Tourer’ın lansmanında sonra Yeni Megane Sedan, Megane ailesinin en yeni ve son üyesi.
Yeni Megane Sedan, Renault’nun yenilenen tasarım kimliğinin tüm özelliklerine sahip. Türkiye’de efsaneleşen Megane Sedan yeni versiyonu ile yine tüketicinin beğenisini toplayacak. Otomobilin dinamik ve ayırt edici tasarımı, dengeli oranları ve C şeklinde LED farları ile vurgulanıyor.
Yeni Megane Sedan, arka kabin genişliği ile segmentinde ayırt ediliyor. Yeni model Eller Serbest Bagaj Kapağı sistemi ile de erişim ve kullanım kolaylığı sunuyor. 
Yeni Megane Sedan, 7’’ TFT renkli dijital ekranı, 8,7’’  multimedya tablet ekranı, R-LINK 2, MULTI-SENSE, Head-up Display, Eller Serbest Park Sistemi ve diğer konfor ve sürüşe yardımcı birçok teknoloji ile üst segment otomobillerin özelliklerini taşıyor. (Aktif Acil Fren Destek Sistemi, Şerit Takip Sistemi, vb.) 
Ülkeye bağlı olarak değişebilecek motor çeşitleri:

Benzinli:
⦁    5  ileri manuel vites kutusu veya sürekli değişken (CVT) vites kutusuna  sahip 1.6 lt 115 bg  
⦁    7 ileriEDC otomatik vites kutusu veya 6 ileri manüel vites kutusu seçenekleriyle TCe 1.2 lt 130 bg.

Dizel:
⦁    6 ileri vites kutusu ile  dCi 1.5 90bg ,
⦁    6 ileri vites kutusu veya 6 ileri EDC otomatik vites kutusu seçenekleri ile dCi 1.5 110 bg 
⦁    6-ileri manuel vites kutusu  ile dCi 1.6 130 bg. 

Yeni Megane Sedan, Türkiye'deki Bursa fabrikasında üretilecek ve dünyanın dört bir yanında 20'den fazla ülkede satışa sunulacak*.

   







 
Editör: Barış Köksal