Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Tatlog Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, İslam aleminin bayramını kutladı. Veysel Memiş; bayramların kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu bildirdi.

Tatlog Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Memiş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmek gerektiğini belirtti. İnsanların hayatlarında hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşmak gerekir diyen Memiş, "Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerimizin güç kazandığı özel günlerdir.

Bayramlar sevinç günleridir. Neşe ve heyecan, her yeri kaplar. Bayram sabahları hepimiz o neşeyle, sevinçle çıkarız sokağa. Camilere yöneliriz. Komşularımızla, dostlarımızla kucaklaşır, gönüllerimizi bir ferahlık sarar. Oruçlarla, iftar, teravih, sahurlarla geçen; ibadetin hazzıyla yaşadığımız, kendi derinliklerimize inerek, dualarla idrak ettiğimiz ayların en güzelinden sonra, bayram ediyoruz. Ramazan Bayramı bize hem olgunluk, hem de çocuklar gibi neşe veriyor. Nice bayramlar görelim inşallah. Bu vesile ile tüm Mersinliler'in Ramazan Bayramı'nı en kalbi dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Nice bayramlara." şeklinde konuştu.

Editör: Barış Köksal