Türkiye'nin sevilen oyuncularından Yavuz Seçkin, İnsan Kaynakları Zirvesi dolayısıyla Geldiği Mersin'de, İdris Balkan'ı es geçmedi. Ziyarette önceki yılarda Mersin'de klip çeken Latin şarkıcısı Gatto Gabriel ve Hollandalı ünlü şarkıcı Steven Cyril'de vardı. Keyifli anların yaşandığı ziyarette Gatto Gabriel ve Steven Cyril, ünlü oyuncu Yavuz Seçkin adına şarkı yaptı. Yavuz Seçkin'in Mersin için önemli bir değer olduğuna dikkat çeken İdris Balkan, 'Yavuz bey sık sık düzenlediği Mersin ziyaretlerinde bizleri onurlandırıyor. Yavuz beyin bir ayağının Mersin'de olması Mersin için önemli bir değerdir. Yavuz bey ve Gatto Gabriel ve Steven Cyril ile tanıştırma fırsatı bulduk. Umarız iki ünlü ortak bir projede çalışma fırsatı bulurlar. Ziyaretlerinden dolayı Yavuz Seçkin'e, Gatto Gabriel'e ve Steven Cyril'e teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Bpet'ten övgü dolu sözlerle bahseden Yavuz Seçkin, 'Bpet hem kurumsallığı hem de kalitesiyle kısa sürede başarıyı yakalamış bir kurumdur. Bpet ailesi gerçekten saygı ve hoşgörüyü bunun yanında müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutarak bu günlere gelmiştir. Türkiye'de böyle güzel işler yapanlar her zaman tercih edilir dolayısıyla bizim de akaryakıt tercihimiz Bpet... 'ifadelerine yer verdi.

Balkan, Yavuz Seçkin'e, Gatto Gabriel'e  ve Steven Cyril'e yaptırdığı özel hediyeleri takdim etti. Bpet çalışanları ile yakından ilgilenen Yavuz Seçkin toplu fotoğraf çekiminin ardından Bpet'ten ayrıldı.
Editör: Barış Köksal