Lezzetli ürünleri ile Mersin’de fark yaratan Espresso Factory’nin açılışına Toroslar Belediye Başkanı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ve Mersin cemiyet hayatından birçok kişi katıldı. Açılışta ürünlerini misafirlere sunan Espresso Factory, Mersinliler tarafından büyük beğeni topladı.

Mersin’de kendi markalarını yarattıklarını belirten Espresso Factory kurucusu Ümit Kısacık, Mersin başta olmak üzere çeşitli illerde şubeleşerek franchise vereceklerini belirtti. Kısa sürede geniş bir kitleye hitap ettiklerini vurgulayan Kısacık, ‘Sektörde uzun yıllardır yer almamızın avantajı ile Mersin’de bir marka yaratmaktan son derece mutluyuz. Espresso Factory ile kısa sürede geniş bir kitleye hitap ettik. Ürünlerimizin kalitesi doğrultusunda her zaman kendimizi yenileme fırsatı bulduk. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarıma ve Mersinlilere sonsuz teşekkür ederim’ dedi.

Forum civarında hizmete giren Espresso Factory önümüzdeki günlerde Mersin Marina şubesinin de açılışını gerçekleştirecek.

Editör: Barış Köksal