www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Mustafa Uğur Kızıl, girdiği her ortamda belediye başkanı gibi karşılanıyor.. Bayram dolayısıyla MHP Adana İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde de büyük ilgi gören Mustafa Uğur Kızıl, 'Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm belediyelerimize Üç Hilalli bayrağımızı dikeceğiz' dedi..

Adana'ya büyük bir yerel seçim yarışı yaşandığının altını çizen Mustafa Uğur Kızıl, 'Genel Merkezimizin Hüseyin Sözlü'yü aday olarak açıklaması ile Adana'da bir adım öne geçtik.. Seyhan'da da büyük bir adaylık yarışı var.. Eminim ki genel merkezimiz ve genel başkanımız Adana'nın en güzel ilçesi olan Seyhan'da da en doğru adayı seçecektir.. Adayımız kim olursa olsun var gücümüzle çalışacağız.. Fakat bize görev verilmesi halinde Seyhan Belediyesi'ni kazanacağımızdan eminiz' dedi..

Belediyecilik anlamında bir çok projesinin hazır olduğunun altını çizen Mustafa Uğur Kızıl, 'Projelerimiz ile geliyoruz.. Seyhan'ı Türkiye'nin parmakla gösterilen ilçelerinden birisi haline getirmek istiyoruz.. Ekibimiz bu anlamda büyük bir çalışma içerisinde.. Aday gösterilmemiz halinde projelerimizi halkımıza tek tek tanıtacağız' ifadelerini kullandı..
Editör: Barış Köksal