Mersin'de dün akşam 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Akdeniz ilçesine bağlı Bahçe mahallesinde adeta mahalleyi yakarak tüm Türkiye'nin dikkatini Mersin'e çekmeyi başardılar.

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Bahçe mahallesinde 1 kilometrelik caddede bulunan tüm dairelere meşale dağıtarak büyük bir coşku yaşatan Ekip Tam Organizasyon sahibi Samet Karataş, yaptığı organizasyonla Mersinlilerin gönlünü fethetti. Tüm Türkiye'de dikkat çeken organizasyon sosyal medyada paylaşım rekorkları kırdı. Meşale ve bayraklarla coşkuya ortak olan mahalle sakinleri unutulmaz anlar yaşadı.

Organizasyon ile ilgili konuşan Ekip Tam Organizasyon Kurucusu Samet Karataş, Mersin'de 13 yıldır organizasyon işi yaptığını belirterek, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ülkemiz için büyük önem arz eden bir bayramdır. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla vatandaşlarımızın buruk bir kutlama yaşamaması için böyle bir organizasyon düşündük ve görüldüğü gibi muhteşem bir ambians yarattık. Yaptığımız bu organizasyon ile Mersinlilerin vatanına milletine ne kadar bağlı bir toplum olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş olduk. Organizasyon sonrasında birçok tebrik telefonları aldım. Böyle bir günde bu derece büyük bir organizasyona imza atmak benim için ayrı bir gurur kaynağıdır" dedi.

Editör: Barış Köksal