Toros Rotary üyeleri Çağrı Akbaş Başkanlığında İz Pelet fabrikasını ziyaret ederek, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve İz Pelet Yöneticisi Tufan Ballı’dan fabrikanın işleyişi hakkında bilgiler aldılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTOSBYönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, ‘Mersin’de STK’lar arasında önemli bir değere sahip olan Toros Rotary üyelerinin fabrikamıza yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduk. Henüz yeni olan fabrikamız büyüme ve gelişme yönünde emin adımlarla ilerliyor. Bugün burada fabrikamızı ziyaret eden genç ve tecrübeli iş insanları vardı. Bizler gençlere yol gösterici rol model olmak zorundayız. Yeni istihdam alanları oluşturmak zorundayız. Bu yüzden bizler yatırımlarımızı her zaman sürdürerek, ülkemizin ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin her geçen gün geliştiğini ve kent ekonomisine ciddi oranda katkı sağladığını belirten Toros Rotary Başkanı Çağrı Akbaş, ‘ Her geçen gün büyüyen ve gelişen MTOSB, Mersin için büyük bir değerdir. Birçok bölgede parmakla gösterilen bir OSB alanımız var. Bizler yatırımcılar olarak bu değerin kıymetini bilmemiz gerekiyor’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal