İbrahim Kızıl /ÖZEL HABER

Arslan ve Kancaal ailelerinin çocukları Tolga Arslan ve Aslı Kancaal İskele Marin Restauran’ta düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attılar. Törene Tolga Arslan'ın babası Özer Arslan ve annesi Yüksel Arslan, Aslı Kancaal'ın babası Haldun Kancaal ve annesi Ayşe Kancaal ile yakın dostları katıldı.

Tolga Arslan, ilişkilerinin iki yıl önce okulun son senesinde başladığını ifade ederek, “İkimizde Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunuyuz. Okulun son zamanlarında Radyo ODTÜ’nün düzenlediği bir partide ortak bir arkadaşımız vasıtası ile tanıştık” dedi.

Arslan tanışmalarının ardından kısa bir süre arkadaşlık ilişkilerinin devam ettiğini belirterek “Daha sonra Ankara’da Eymir Gölü’nde sandalda kürek çekerken evlenme teklif ettim. Oda kabul etti. Şimdi birlikteyiz ve evleneceğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Bazı insanların sadece varlıkları ile hayatı anlamlı kıldığını ifade eden Arslan, hayatında var olduğu için nişanlısı Aslı Kancaal’a teşekkür etti.

Aslı Kancaal’da evliliklerin karşıdaki insan için yaşanması gerektiğini ifade ederek, evlilikte asıl amacın karşıdaki insanı mutlu etmek olması gerektiğinin altını çizdi. Aşklarının güzel bir üniversite aşkı olarak başladığını dile getiren Kancaal, ilişkilerinin evlikle sonuçlanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Editör: Barış Köksal