Hayvanları Koruma Günü kapsamında öğrencilerini sokak hayvanları ile buluşturan Pıtırcık Kreş ve Gündüz Bakım Evi, farkındalık yarattı. Kreş içerisinde düzenledikleri sosyal ve öğretici aktiviteleri de velilerden tam not almayı başaran kurum, çocukları mutlu etmeyi de başarıyor.

“ÇOCUKLARIMIZA VİCDAN SAHİBİ OLMAYI ÖĞETİYORUZ”

Pıtırcık Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucularından Taha Gürler, uyguladıkları eğitim metotları ve sosyal aktivitelerle çocuklara doğru alışkanlıklar aşıladıklarını belirterek, ‘Pıtırcık Kreş ve Gündüz Bakım Evimizde öğrencilerimizin eğitim süreçlerini büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Öğrencilerimizin eğitim süreçlerinde birinci önceliğimiz onların ahlaklı ve doğru alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak. Bu gün Hayvanları Koruma Günü kapsamında kreşimizde gerçekleştirdiğimiz etkinlikle öğrencilerimizi hayvanlarla buluşturduk. Önceliğimiz çocuklarımıza vicdan sahibi olmayı öğretmektir’ dedi.

“ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Pıtırcık Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucularından İrem Güreler ise, ‘Öğrencilerimizin her biri bizim için çok kıymetli ve özeldir. Burada verdiğimiz eğitim, onların ilerleyen dönemlerde hayatlarını etkileyecektir. Bunun bilinci ile hareket ederek, onların eğitim ve gelişim süreçlerinde her detayı titizlikle yürütüyoruz. Çocuklar bizim geleceğimizdir’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal