Serttaş mesajında; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa yol gösteren, yoksulluğa, haksızlığa ve tüm olumsuz şartlara rağmen işgale baş eğmeyen Atatürk önderliğindeki milletimizin zaferi olduğunu belirtti.  

Soner Serttaş mesajında ayrıca şu ifadelere de yer verdi: ‘‘Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları kanları ile vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; saygıdeğer Mersinli hemşerilerimin ve silahlı kuvvetlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.’’

KURBAN BAYRAMI MESAJI

Kurban Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini de aktaran Serttaş şunları söyledi:

"Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği, dargınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına, sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya sebep olan ulvi ve müstesna günlerdir.
Bayramı bayram bilip her günümüzün bayram gibi olması dileklerimle Mersinli hemşerilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor; sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum" dedi.
 

Editör: Barış Köksal