Bir dönem bir ilki gerçekleştirerek isotlu çikolata ile gündeme gelen Çikomania Cafe, el yapımı çikolataları ile farklı lezzetler üretmeye devam ediyor. Birçok kişi tarafından yoğun ilgi gören isotlu çikolata ile dikkatleri üzerine çeken Çikomania Cafe Mersin'de hizmet vermeye devam ediyor. El yapımı lezzetlerin yanı sıra birçok firmaya kurumsal çikolatalar üreten Çikomania, sosyal sorumluluk projelerine de önem veriyor. 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli vatandaşlara çikolata yapma ve bu çikolataları paylaşma fırsatı sunan Çikomania Cafe Kurucusu Derya Akciğer, bu tarz sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ifade ederek, 'Mutluluğun simgesi olarak bilinen çikolatayı engelli vatandaşlarımızla buluşturarak burada keyifli ve mutlu zaman geçirmelerini sağlıyor. Engelli arkadaşlarımız burada yaptıkları çikolataları en sevdiği kişilerle paylaşıyor ve bu bize ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor' dedi.

Birbirinden lezzetli çikolataları ile Mersin'de öncü olan Çikomania Cafe, Pozcu Kushimato sokağında hizmet vermeye devam ediyor.

Editör: Barış Köksal