Arıcan Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Mersin Girişimci İş Adamları Derneği İnşaat Sektörü Komisyon Başkanı Ahmet Arıcan, Mersin’e yatırımlarını sadece inşaat sektörüyle sınırlandırmıyor. Gıda  sektöründe de yatırımlarıyla adından söz ettiren Arıcan grup ile Amerikan Team Eğitim Kurumları Mersin-Tarsus kurucusu Tamer Güner ortaklığı ile birlikte Simit Sarayı Mahalle ve Ekşi Limon Tantuni’nin açılışını gerçekleştirdi.



Ahmet Arıcan açılış konuşmasında Özellikle 3500 kız öğrencinin bulunduğu lokasyonda,öğrencilerimizin huzur ve güven ortamı içerisinde zaman geçirebilecekleri , yiyip içebilecekleri , ders çalışabilecekleri bir mekanı kazandırdıkları için ,ayrıca 20 kişiye daha istihdam sağladıkları için çok mutlu olduklarını  dile getirdi.



Mersin Üniversitesi Tıp  Fakültesi Hastahanesi  ve Kız Öğrenci yurdunun karşısında hizmet verecek olan Ekşi Limon Tantuni ve Simit Sarayı Mahalle’nin açılışına, Mersin CHP Milletvekili Hüseyin Çamak, Mersin İl Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Mersin Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Adıgüzel, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yargıtay Üyesi Sabahattin Öztemiz, Adalet Komisyon Başkanı Hakan Kuzu, Sahil Güvenlik Komutanı Alb. Fatih Erhan, Mersin Merkez Komutanı Alb. Ekrem Özer, Alay Komutan Yrd. Alb. M. Kemal Timuroğlu, Alay Komutan Yrd. Alb. H. Basri Uçar,  Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hüseyin Kış, İVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu eski hakemlerinden Selçuk Dereli,  Çerikçioğlu İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bülent Çerikçi Enka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Güray Kuru, Çukurova Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Burak Karataş’ın yanı sıra çok sayıda Siyasetçi ve İş Adamı katıldı.

 

 

 

 

 

 

Editör: Barış Köksal