6 dönemdir AK Parti Mezitli Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sercan Eşmen, referandum sürecini değerlendirerek, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaşadığı sürece bu kutlu yolda Reis'in çırakları olarak onu asla yalnız bırakmayacağız' dedi.


Referandum sürecinin zorlu bir maraton olduğunu belirten Başkan Eşmen, bütün olumsuzluklara rağmen sonuç ne çıkarsa çıksın Millet ve Türkiye için çok çalışacaklarının altını çizdi. Yeni oluşturulan yönetimi ile birlikte gecesini gündüzüne katarak referandum çalışmalarını sürdüren Sercan Eşmen, 'Biz genç neferler olarak ecdadımızın güçlükle bizlere emanet ettiği bu ülkeye gücümüzün yettiğince sahip çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu ülke kolay kazanılmadı... Biz gençlere emanet edilen bu ülkeyi de kirli ellere teslim etmeye hiç niyetimiz yok. Bizim yolumuz bu kutlu davada Reisimizin yanında olarak milletimiz ve güçlü gelecek için zaferler elde etmektir. Biz bu davamızdan asla geri adım atmayacağız. Bu ülkenin her bir ferdi için Reisin çırakları olarak çok çalışacağız' dedi. 


Üst düzey devlet erkânının katılımı ile gerçekleşen Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışını değerlendiren Başkan Eşmen; 'Mersin büyümeyi ve gelişmeyi hak eden bir şehirdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçen bütün devlet büyüklerimize böyle bir hastaneyi Mersinimize kazandırdıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım yeni açılan hastanemiz Mersin'deki vatandaşlarımızın derdine derman olur. Mersin'in böyle yatırımlara ihtiyacı var ve Reisimiz sayesinde bu yatırımlar hız kesmeden devam edecektir' ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal