Başarılı bir iş hacmi yakalayan Seden Tanış Güzellik Merkezi'nde kampanyalar bitmek bilmiyor. Kendinizi güvende hissedeceğiniz bir ortam sunan Seden Tanış Güzellik Merkezin'de, son sistem cihazlarla ağrısız ve acısız tedavi edici epilasyon uygulamalarında yüzde 50'ye varan indirimler sizleri bekliyor.

Güzel görünmek isteyen kadınların en çok önem verdiği ve en hassas bölge olan gözler için ipek kirpik uygulamasında yüzde 25 indirim ve yaşlanma etkilerini geciktirmek, mevsim geçişlerinin zararlı etkilerini ortadan kaldırmak için cilt bakım uygulamasında ise yüzde 35'lik indirim fırsatlarını kaçırmayın.
güzellik ile ilgili görsel sonucu
Mersin'de başarısı ve müşteri memnuniyeti açısından adından sıkça söz ettiren Seden Tanış Güzellik merkezi kurucusu Seden Tanış, titiz bir çalışma yöntemi uyguladıklarının altını çizerek, 'Müşterilerimizin buradan mutlu ayrılmaları bizim için bir onur kaynağıdır. Yaptığımız iş tamamen sağlık sektörü kapsamında olduğu için, titizlik bizim için vazgeçilmez bir şarttır. Yaptığımız işin her zaman bilincinde olan ve tamamen insanların ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden bir işletmeyiz. Mersin'de bu sektörde iddialı bir işletme olarak, fark yaratmak adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor' dedi.
güzellik ile ilgili görsel sonucu
Seden Tanış Güzellik Merkezi Uzmanı Ebru Yıldırım ise, kalitenin tesadüf olmadığının altını çizerek, 'Yaptığımız meslek titizlik, bilgi ve profesyonellik isteyen bir iş. Bünyemizde titizliğe önem veren personel kadromuzla birlikte, insanların bakımları ve tedavilerinin her aşamasında yanlarında oluyoruz ve takiplerini yapıyoruz. İşlem sonrasında hiçbir hastamız buradan mutsuz ayrılmadı, bizim açımızdan en önemlisi müşterilemizin buradan mutlu ayrılmalarıdır'dedi.
Editör: Barış Köksal