Haber: Barış Köksal

Misafir memnuniyetine önem gösteren bir işletme olan Sabah Et Lokantası, özellikle öğle saatlerinde misafirlerin yoğun ilgisini çekiyor. www.cukurovaexpres.com olarak Sabah Et Lokantasının döner ağırlıklı hizmet verdiği Hastane Caddesi Şubesi Müdürü Serhat Sümbül ile Sabah Et Lokantası’nın dönerinin özelliklerini konuştuk.

Sabah Et Lokantası’nın dönerinden bize biraz bahseder misiniz?

Sabah Döner’in eti kendi ustalarımız tarafından büyük bir titizlikle kasaptan alınarak, yine aynı özenle terbiye edilip, pişirilmeye hazır hale getiriliyor. Kullandığımız et bize kesinlikle hazır halde gelmiyor. Müşterilerimize Sabah Döneri tavuk ve et olarak sunuyoruz. Sabah Dönere özgü gobit ekmeği olarak tabir ettiğimiz sütten yapılan özel ekmeğimizle sunum yapıyoruz. Bunun dışında dönerimizi, Bursa İskender, tereyağlı, soslu ve pilav üstü olarak da müşterilerimize sunuyoruz. Dönerin yanında servis edilen yoğurdumuzun ve tereyağımızın imalatı bize özel yapılıyor. Yine aynı zamanda sosumuzu da biz kendimiz yapıyoruz. Tamamen katkısız ve doğal ürünler kullanarak müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. 

İnsanlar neden Sabah Döneri tercih etmeli?

Biz kaliteye ve titizliğe çok önem veren bir işletmeyiz. Biz etimizi alırken hayvanın nasıl beslendiğine kadar dikkat ederek araştırıp etimizi öyle alıyoruz. Bundan dolayı da çok sağlıklı ürünler hazırlıyoruz. Eğer bir lokanta işletiyorsanız sizden yemek yiyen müşterileri her zaman memnun etmek zorundasınız ve biz çalışanlarımızla birlikte vatandaşlara kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Hastane Caddesi üzerinde temizliğe ve kaliteye önem veren nadir lokantalardan birisiyiz ve bu bize olumlu olarak dönüş sağlıyor. 

Sabah Et Lokantası Hastane Caddesi Telefon: O 324 336 06 13







Editör: Barış Köksal