Türk müzik kültürüne "modern arabesk" olarak giriş yapan ünlü isimleri Roof14 sahnesinde Mersinliler ile buluşturan Divan Mersin, yine birbirinden hareketli konserlere imza atıyor.  13 Ağustos Perşembe akşamı Murat Alabay Band ile konserlere ara vermeden devam edecek olan Roof14 By Divan, 15 Ağustos akşamı ise arabesk müziğin trendi haline gelen Duygu Kutlu'yu Mersinliler ile buluşturacak.

ÜST DÜZEY COVİD-19 TEDBİRİ

Tüm dünyada yaşanan pandemi nedeni ile hizmetine bir süre ara vermek durumunda kalan Divan Mersin, otellerin tekrar açılması ile birlikte Covid-19 tedbirlerini üst seviyelerde tutuyor. Maskesiz ve hijyensiz girişin yasak olduğu otelde dezenfektan işlemi de aralıksız sürüyor.

DİVAN'I TERCİH EDENLER MESAJ  YAĞDIRIYOR

Özellikle Roof14 konserlerinden ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti sosyal medya hesaplarından duyuran misafirler, Divan Mersin'den övgü dolu sözlerle bahsediyor. Misafirlerin memnuniyetini her şeyden önde tuttuklarını belirten Divan Otelleri Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Özkan Özek, " Bir Roof14 geleneği olan birbirinden renkli konserlere imza atmaya devam ediyoruz. Son zamanların beğenilen sanatçılarını sahnemizde ağırlamaktan oldukça mutluyuz. Divan Mersin'i ve Roof14'ü tercih eden tüm misafirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Rez: 0549 7981591

Editör: Barış Köksal