Mersin'de Gürsoy Otomotiv'de satışa sunulan Renault Talisman büyük beğeni topluyor. Kusursuz aracın fiyatları herkesi şaşırtırken, merak edilen 2016 model Renault Talisman özellikleri ve hakkındaki detaylar haberimizde.

Otomobil sevenler tarafından büyük bir merakla beklenen 2016'nın en son model otomobili Renault Talisman Mersin'de satışa sunuldu. Konforlu ve geniş hacimli olan özel araç Renault Talisman büyük beğeni topluyor.

Türkiye pazarına damga vurması beklenen Renault'un yeni modeli 1,5 litre ve 1,6 litre dizel motorlarla satışa sunuldu. 2016 model Renault Talisman özellikleri ile de oldukça dikkat çekti. Konforlu ve göz alıcı bir güzelliğe sahip olan bu özel araç test sürüşlerinde otomobil severlerden tam not aldı. Yol tutuşu ve içeri ses geçirmeyen camları ile birlikte Talisman size doyumsuz bir yol keyfi yaşatacak. Eşsiz MULTI-SENSE sistemi sayesinde, ruh halinizle uyumlu sürüş deneyimi yaşatacak. Özellikle ailelerin ve iş dünyasının tercih edeceği kusursuz araç şimdiden yoğun talep var. 



 RENAULT TALİSMAN ÖZELLİKLERİ 

Renault Talisman 4CONTROL sistemi sayesinde tepkisellik ve denge kusursuza ulaşacak. Bu sayede, sürücülerin büyük şehirlerde ve sıkışık caddelerde yaşadığı sorunlar minimuma inecek. Ayrıca bu özellikle birlikte açık yollarda yol tutuşu ve manevra kabiliyeti hissedilir düzeyde artacak. Aracın Multi-Sense özelliği sayesinde çeşitli modlarla sürüş keyfi artırılabilecek. Comfort, Sport, Eco ve Neutral modlarıyla ve kişisel sürüş modlarıyla araç kullanmak mümkün olacak. Elektronik amortisör sistemi de seçilen sürüş moduna göre süspansiyon davranışını otomatik olarak ayarlayacak. Aracın analizleri de üst düzeyde olacak. Seçilen moda uygun kalabilmek için araçta yol durumu, hız, tekerlek açısı ve fren pedalındaki basınç analizleri takip edilebilecek. Kabin içi renginde de araç sahibinin isteğine ve beğenisine bağlı olarak değişiklik yapılabilecek. MULTI-SENSE teknolojisi Comfort, Sport, Eco, Neutral modları veya kendi kişiselleştirilmiş sürüş modunuzdan birini seçmenize olanak tanıyor. R-LINK 2’nin 8,7’’lik ekranı sayesinde tüm kontrolü ele geçirmenize izin veriyor. Mavi, kırmızı, yeşil, sepya veya mor rengi tercih edebilirsiniz - seçim size kalmış! Renault TALISMAN'ın kabin içi ortam ışığını o anki havanıza veya zevkinize göre ayarlayın. Her MULTI-SENSE® modu için ayrı bir renk atayabilir veya bu fonksiyonu devre dışı bırakabilirsiniz.

Renault Talisman Türkiye'de Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 1,5 litre 110 beygir, 1,6 litre 130 beygir ve 160 beygir olmak üzere üç farklı dCi (dizel) motorla satılaşa sunuldu. D segmentinde yer alan Renault Talisman modelleri, Türkiye pazarında 1,5 litre ve 1,6 litre dizel motorlarla satışa sunuldu.




RENAULT TALİSMAN TEKNİK ÖZELLİKLER

-1.6 Dci EDC 160 bg EDC Otomatik Vites 6
-Şerit Takip Sistemi
-Kör Nokta Uyarı Sistemi
-Elektrikli Ayarlananbilen, Hafızalı, Havalandırmalı ve Elektrik Bel Destekli Masanlı Ön Koltukları
-R-Link 2.0 ve 8.7 Dokunmatik Ekran 
-4.5 100 KM Litre - Yakıt Ortalama
-1598 cc Motor Hacmi
-160 HP Motor Gücü Hp.
-1.6 dCi 130 bg Manuel Vites 6
-3.9 100 KM. Litre Yakıt Ortalaması
-1598 Cc. Motor hacmi
-130 HP Motor Gücü Hp.
-C Şeklinde LED Gündüz Farları
-Pure Vision Full Led Ön Farlar
-Multi-Sense Sistemi
-R-Link 2.0 ve 7''Dokunmatik Ekran

Gürsoy Otomotiv Telefon: 444 14 13

Editör: Barış Köksal