www.cukurovaexpres.com / Özel Haber

AK Parti Kurucu Yenişehir İlçe Başkanı Lütfi Parıltı, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada bu kararın alınma nedeninin merak konusu olduğunu belirterek, 'Hani CHP sosyal adaletten yana idi.? Bu konuda halkın görüşü alındı mı.?

PALM CİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN İÇKİLİ BÖLGE İLAN EDİLMESİ İÇİN YENİŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNE OYLANMAK ÜZERE GÜNDEME GELECEĞİNİ BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM. KANUNLARLA BELİRTİLMİŞ ALAN VE ŞARTLARDA İÇKİ KULLANILMASINDA BİR SAKINCA OLMADIĞI GÖRÜŞÜNDE OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM. 

ANCAK; HALKA AÇIK, ŞEHRİN HER BÖLGESİNDEN İNSANLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK VE EĞLENMEK İÇİN ÇOÇUKLARI İLE ZİYARET ETTİĞİ BİR KOMPLEKSİN NİTELİĞİ KONUSUNDA, BU DEĞİŞİKLİĞİ BÖLGEYİ VE KENTİMİZİ GEREK SOSYAL YAŞAM, GEREKSE ÇOK YAKIN MASAFEDE BULUNAN EYÜP AYGAR FEN LİSESİ VE HACI ZARİFE-CELEBİ AYGAR ANADOLU LİSESİ  EĞİTİM KURUMLARINDAN DOLAYI HEMŞERİLERİMİZİ ÇOK YAKINDAN İLGİLENDİRDİĞİNDEN, BU BÖLGENİN İÇKİLİ ALAN İLAN EDİLMESİ KONUSUNDA HALKIN GÖRÜŞÜNE BAŞVURULMASININ , GÖRÜŞ ALINMASININ GEREKTİĞİNE İNANARAK SORUYORUM; 

İLK AÇILIŞINDAN BUGÜNE 15 YILDAN FAZLA ZAMAN GEÇMİŞ OLAMASINA RAĞMEN, NEDEN ŞİMDİ BÖYLE BİR İHTİYAÇ DUYULDU ?!!!!! 

BELEDİYELER, KURUMLAR HALKIN RANTINI DÜŞÜNEREK Mİ KARAR ALMALIDIR, YOKSA KİŞİSEL RANTLAR İÇİN Mİ KARAR ALMALIDIR ?

EĞİTİM KURUMLARINA 100 MT MASAFEDE BULUNMASI GEREKEN İÇKİLİ ALAN KANUNLA BELİRTİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN ÜST KISIM DA BULUNAN EYÜP AYGAR FEN LİSESİ 80 MT MESAFEDE BULUNUYOR. FARKLI BİR ÖLÇME METODU MU BULMUŞLAR ?

OKULDAN ÇIKANCA VEYA ÖĞLE ARASI ÖĞRENCİLERİN İÇKİ    KULLANIMINA BU KADAR YAKIN  BİR BÖLGEYİ VATANDAŞLARINA SORMA GEREĞİ DUYMUYOR MU?' diyerek konuya karşı olan tepkisini dile getirdi..

BUGÜN GÖRÜŞÜLECEK
Palm City'ye alkol ruhsatı verilmesine ilişkin karar bugün görüşülerek karara bağlanacak.. Yenişehir Belediye Meclisi'nde görüşülecek olan karar öncesinde yapılan İmar Komisyonu'nda ise AK Partili üyenin şerh koyduğu iddia edildi.. Bugün yapılacak oylamanın ardından Palm City'ye alkol ruhsatı verilmesine kesin gözüyle bakılırken saat 14.00'da yapılması beklenen görüşmelerin tartışmalara neden olmayı bekleniyor..

Editör: Barış Köksal