Kahveci,  yayınladığı mesajda; “Türk milletinin zafer bayramını kutlarken Atatürk’e ve şehitlerimize bir kez daha şükranlarımızı arz ederiz” dedi.  Ayrıca Kahveci; Türk ulusunun tarih içinde var oluşunu perçinleyen ve bağımsızlık savaşının en önemli aşamalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin bugünkü varlığın teminatı olduğunu belirtti.

Kurban Bayramı ile igili de düşüncelerini aktaran Orhan Kahveci şunları söyledi:

"Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin en derinliklerinden gelen, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. 

Bu vesileyle Mersinli hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı tebrik eder; bayramın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."
 
Editör: Barış Köksal