Özgenç, mesajında şunları söyledi:

"Bu Kurban Bayramı'nın, değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine vesile olarak değerlendirmeliyiz. Bayramlar her zaman hoşgörü aşılayan ve birlik beraberlik olgusunun üst seviyelerde yaşanmasını sağlayan değerdir. Bu vesile ile Tüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, ülkemiz ve milletimiz adına güzellikler getirmesini temenni ederim' dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıy ilgili de mesaj yayınlayan Marina Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nükhet Özgenç, mesajında şunlara yer verdi;

Ecdadımızın yıllar önce kazandığı zaferler bizlerin bu gün ayakta durmamızı sağlıyor. 30 Ağustos Türk Milleti adına milat günüdür. Türk Milleti Geçmişte olduğu gibi bu gnde dik duruşunu tüm dünyaya göstererek, birlik, beraberlik ve azimle ilerlemeye devam edecektir. Vatanımız için canlarını ortaya koyan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı minnetle anıyorum' dedi.
 
Editör: Barış Köksal