Türk tarihine altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Nevizade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Kılıç, 26-30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan Sakarya Meydan Muharebesi’nin önemine vurgu yaparak, şanlı ecdadın miras olarak bıraktığı bu cennet vatana her zaman sahip çıkacaklarını dile getirdi.

30 Ağustos 1922 zaferinin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu da sözlerine ekleyen Nizamettin Kılıç, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan Türk milletinin şahit olduğu en önemli zaferlerden birisi olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin kutlandığı tarih olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıldönümüne ulaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Tarihinin her evresinde bu tür şanlı zaferlere erişmiş olan milletimiz, ecdadından aldığı mirası geleceğe ulaştırmak için yine her türlü fedakarlığa hazırdır. Özellikle son aylarda ülkemizde ve ilimizde yaşanan olumsuzluklara karşı birlik ve beraberlik içerisinde dimdik duran milletimiz bunun en önemli örneğini ortaya koymuştur. Bu da göstermiştir ki; hiçbir şer güç geçmişte olduğu gibi bugün de bu ülkenin birliğini bozamayacaktır. 

Bu vesileyle gerek bugün ülkemizin birliği için büyük fedakarlıklarla mücadele eden tüm milletimize, gerekse tam 93. yıl önce bu ülkenin geleceği için büyük fedakarlıklar yaparak bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos zaferini bize armağan eden kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.
Editör: Barış Köksal