Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından kurulan ve danışmanlığını da aynı bölümün öğretim üyesi olan Yrd. Doç. Dr. Arzum Büyükkeklik’in yürüttüğü “Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü“ tarafından düzenlenen 'Lojistiğe Merhaba' konulu seminer  Niğde Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirdi.

'Lojistiğe Merhaba' konulu etkinliğe Türkiye’nin gümrükleme ve lojistik alanında lider firmalarından birisi olan Öztürk Gümrükleme ve Lojistik Genel Müdürü Mustafa Öztürk ile firmanın Kara Operasyon Müdürü Şeyda Demiröz ve Deniz Operasyon Müdürü Cüneyt Akbalık katıldı.
 Katılımcılar lojistik hakkında geniş bilgiler sunduktan sonra geleceğin lojistik yöneticileri olacak öğrencilere okul hayatlarında elde etmeleri gereken donanım hakkında da bilgiler verip, vizyon oluşturmaya çalıştılar. Sunumların ardından soru cevap bölümü ile devam eden etkinlik, katılımcılara plaket sunulması, ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Öztürk Gümrükleme ve Lojistik Genel Müdürü Mustafa Öztürk, Niğdeli olduğunu doğduğu topraklara vefa borçlu bulunduğunu belirterek, 'Bölüm öğrencilerimizi ve öğretim üyelerini çok istekli gördüm. Bu sebepten dolayı, şirket olarak gelecek dönemden itibaren başarılı bölüm öğrencilerine karşılıksız burs vermeye karar verdik. Ayrıca Staj yapmak isteyen Niğde Üniversitesi öğrencilerine firmamızda öncelik tanıyacağız. Böyle bir etkinlikte sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum' dedi. 


Editör: Barış Köksal