Uzun yıllar CHP kadrolarında çeşitli görevlerde bulunan Çerikçi, 31 mart yerel seçimlerinde Mersin’de CHP’nin hakim olacağını belirterek, ‘CHP tüm kadroları ile Mersin’de büyük bir güce sahip. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sn. Vahap Seçer başta olmak üzere tüm ilçelerde yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 martta Mersin’de büyük değişimi başlatarak hizmet odaklı belediyecilik kavramını Mersin’e taşıyacağımıza inancımız tamdır’ dedi.

CHP’nin yere sağlam basan bir seçim politikası izlediğini belirten CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Bülent Çerikçi, ‘CHP tüm Türkiye’de vizyonlu ve yere sağlam basan bir seçim politikası izliyor. Mersin CHP örgütleri şuanda tam anlamıyla kenetlenmiş durumda. 3 büyük ilde seçim çalışmaları nasıl sürüyorsa Mersin’de de bunu aratmayacak bir seçim çalışması var. Bu anlamda vatandaşlarımız da CHP’nin gücünü hissetmeye başladı. Vatandaşlarımızı arkamıza alarak tüm birimlerimizle 31 martta güçlü bir Mersin’in temellerini atacağız’ dedi.

CHP Mezitli Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı ile ilgili konuşan Mustafa Bülent Çerikçi, ‘Mersin ve Mezitli’de emeği olan insanların sözü ve sözcüsü olmak için bu yarışa dahil olduk’ dedi. Mersin’in gelişimi ve gelecekteki vizyonuna katkı sunmak için çalışacağını belirten Çerikçi, ‘Gelecek hepimizin, emeğiniz var, sözünüz de olacak’ sloganıyla çıktığım yolda, Mersin’in gelişimi ve vizyonu için çalışacağım.  Geleceğe atılan adımlarda seçmenlerimizin büyük pay sahibi olduğunu ve bu yolda emekleri olduğunu biliyoruz. Emeği olan insanlar söz sahibi de olmalıdır. Ben de vatandaşlarımızın söz sahibi olması için onları temsil noktasında elimden gelen gayreti göstereceğime inanıyorum. Mersin bizim, Mezitli bizim!’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal