Kurban Bayramı´nın; Türk milleti, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı´na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Böyle günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımalı, yaşanan acıları da, sevinçlerimiz gibi paylaşmalıyız. Bu düşüncelerle tüm Mersinlilerin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eder, ülkemize ve milletimize huzur getirmesini dilerim' dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla da ilgili mesaj yayınlayan Çokgünlü şu ifadeleri kullandı;

'30 Ağustos Zaferi" Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisidir, diyen Başkan Köksoy, "30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran, milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu inançlı onurlu ve kahramanca bir mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir.

Aziz Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı, milletimizin azmi ve gayreti sayesinde, Gazi Mustafa Kemal'in hedeflediği, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin güçlü, Milletimizin huzurlu olması, Şehitlerimiz" inde Ruhunu şad edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Türk Milleti'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlar, daha nice zaferlere kavuşmayı temenni ederim' dedi


 
Editör: Barış Köksal