www.cukurovaexpres.com - Barış Köksal / Özel Haber

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda 4 yılda bir yapılması gereken ve normal süresi kasım ayı olan, fakat son yapılan seçimlerde şubat ayına alınan seçimler bu kez de ekim ya da kasım ayına ertelendi.

2017 Yılı şubat ayında yapılması beklenen seçimlerin, 2017 yılı ekim ya da kasım ayında yapılacağı bildirilirken kulislerde şimdiden birden fazla başkan adayının çıkacağı konuşuluyor.

Mevcut Başkan Şerafettin Aşut’un seçimlerde aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, AK Parti’nin farklı bir adayı destekleyebileceği de gündemde.



Mevcut yönetimde bulunan genç isimlerden Kasım Tanrıöver’de aday olabilecek isimler arasında. Aynı zamanda AK Parti Mersin İl Yöneticisi olan Kasım Tanrıöver genç ve başarılı bir iş adamı.



Mersin İdmanyurdu kulüp başkanlığını geçtiğimiz günlerde bırakan ve ticari olarak ciddi bir bilgiye sahip olan Hüseyin Çalışkan’ın da aday olabileceği kulislerde konuşuluyor. Ankara’da oldukça önemli isimler ile sık sık görüştüğü bilinen Çalışkan’ın bu anlamda Mersin’e katkı sunabileceği ifade ediliyor.



Yine mevcut MTSO yöneticilerinden olan ve uzun yıllar Mersin GİAD’da başkanlık görevi yapan Mehmet Alper Gürsoy’da adı başkanlık için geçen isimlerden. 



Yine Mersin’in güçlü işadamlarından Senan İdin’in de MTSO başkanlığında adı geçiyor. Yatırımları yurtdışı ağırlıklı olan İdin’in bu konuya nasıl bakacağı ise merak konusu.


 
Editör: Barış Köksal