Ziyaret sırasında firmanın çalışmaları hakkında verdiği bilgiyle konuşmasına başlayan Teknopanel A.Ş Genel Müdürü Orhan Kahveci, “Bu ziyaretleriniz çok motive edici. 2005’ten bu yana Mersin’deyiz ve İstanbul’a gitmemiz için çok ısrar edildi. Ben ise ısrarla gitmedim. Mersin’de hep bir şeyler eksik kalıyordu ve şimdilerde bu eksikler giderilmeye başladı. Güçlü bir birliktelik sağlayabilirsek şehir için güzel olur. Çabalarınıza, bu şehir için verdiğiniz mücadeleye için teşekkür ederiz” dedi. 

Başkan Ayhan Kızıltan ise görüşmede sanayi kuruluşlarının OSB’de kümelenmesinin ciddi faydasının görüldüğüne dikkat çekti. “Sizler bizim gurur kaynağımızsınız” diyen Kızıltan, “Tüm derdimiz Mersin’in birliğini sağlayabilmek. Hep beraber kucaklaşalım, bizim birlikteliğimiz diğer kurumlara da yayılıyor. Sizleri bu şehre tanıttıkça diğer firmalar da örnek alıyor” ifadelerini kullandı. 

Meclis Başkanı Hamit İzol ise, “Başarılarınız Mersin’i ve bizi gururlandırmıştır. Başarılarınızın örnek olmasını diliyor ve tekrar tebrik ediyorum” derken MTOSB Başkanı Sabri Tekli, sanayicilerin bu tür ziyaretlerle onurlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Barış Köksal