Hyundai, Volvo ve Mazda bayiğiliğinden sonra Mitsubishi'yi de bünyesine ekleyen Mersin'de otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından Derya Otomotiv, Mitsubishi markasındaki 0.99 faiz kampanyası ile otomotiv sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sunuyor. Mitsubishi Derya Satış Müdürü Volkan Şen, yapılan kampanyanın yoğun talep gördüğünü belirterek, kampanyanın detaylarını anlattı.

Mitsubishi 0,99 faiz kampanyası ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Mitsubishi araçlarımızda 100 bin TL 12 ay 0.99 faiz oranı fırsatımız var. Ayrıca 3 ay ertelemeli 1,09 faiz oranıyla 100 bin TL 12 ay şeklinde bir fırsatımız daha var. Ocak ayında birçok marka zam yaparken Mitsubishi zam yapmadan yoluna devam etti. Şuanda da zamsız fiyatlar üzerinden kampanyalı satışlarımız devam ediyor. 


Derya Grup olarak 1979 yılında ticaret hayatına başladık. Daha sonra 1997 yılında ilk otomotiv bayimiz olan Hyundai’yi bünyemize kattık. Daha sonra Mazda ve Volvo bayileri de Derya Grup ailesine eklendi.
Son olarak 2020 yılında Mitsubishi bayiliğini aldık. Otomotiv sektöründe her zaman Derya Grup farkını ve kalitesini sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimizle birlikte yeni markamız olan Mitsubishi ile daha da güçlenerek Mersin’e hizmet vermeye devam edeceğiz.

MİTSUBİSHİ DERYA İLETİŞİM: 0324 359 30 44

Editör: Barış Köksal