Mersin’de inşaat sektörünün öncü firmalarından İlkem Yapı tarafından hayata geçirilen Skylife projesi Mersin’de büyük beğeni topladı. Yenişehir Metro karşısında 900metrekare alan üzerine kurulu 28 kat, çift daireden oluşan 4+1’ler yeni ev sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı.

Mersin’de onlarca başarılı projeye imza atan İlkem Yapı tarafından hazırlanan projede her olanak düşünülmüş. En üst katların dubleks olarak hazırlandığı projede, geniş peyzaj ve barbekü alanları, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, basketbol ve tenis sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, tuz odası, buhar odası, fitness salonu mevcut. Brüt 220 metrekare olan 4+1 dairelerde ise, ayrı kızartma odası, özel tasarım vestiyer odası, özel tasarım çelik kapı, görüntülü diyafon sistemi, daire içi asansör çağrı sistemi, lake mutfak dolapları, granit tezgah, ithal duvar kağıtları, özel asma tavan, katlanır cam balkon, 2 adet giyinme odası, özel tasarım çamaşır dolabı, vitrifiye duşakabin, otomatik çöp temizleme sistemi ve daha birçok özellik bulunuyor. Projenin 14. Katı ise toplantı salonu ve tesisat alanı olarak tasarlanmış.

Yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz bir konumda olan Skylife projesi, ihtişamı ile de göz dolduruyor.

DEPREM DAYANIKLILIĞI

Depreme dayanıklılığı için 99 adet 21 metre derinliğinde 1 metre çağında her birinde 1800 kg demir, 32 ton beton dökme kaydıyla fore kazık uygulaması yapılmış. Binanın depreme dayanıklılığı sitatiği İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından onaylanmıştır. Bunlara ek olarak 2,5 metre yükseklikte içi toprak dolgulu ikinci bir bodrum kat yapılan projede, 190 cm yüksekliğinde temel yapıldı. Temelinde ise 3.750 beton kullanıldı.

Skylife İletişim: 0324 502 25 25

Skylife 360 derece sanal tur: http://www.ilkemyapimersin.com/data/upload/360derece/skylife/ilkem360.html 

Fotogaleri: http://www.cukurovaexpres.com/mersin-in-yukselen-degeri-skylife-resimleri,2425.html 

Editör: Barış Köksal