Kendisi; Kimya Öğretmeni Ahmet Yılmaz Kadayıfçı, Fizik Öğretmeni Ali Yaroğlu ve Matematik Öğretmeni Ömer Baykan tarafından devralınan okulun yönetimine 2014 yılında katıldı. Gösterdiği başarılarıyla büyük güven kazanan İçel Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Av. Abdullah Hüseyin Akbıyık, bugün itibari ile İçel Koleji bayrağını diğer ortak eğitim önderlerimizden tamamen devraldı. 

61 yıldır kaliteli bireyler yetiştirme arzusuyla elini taşın altına koymuş olan okul yönetimine teşekkür eden Akbıyık; köklü geçmişi süresince eğitim sektöründe dimdik ayakta duran İçel Koleji’nin, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda değişen dünya düzeninde yaşam seviyesini en üst seviyeye taşıyabilecek bireyler yetiştirme hedefinde olduğunu söyledi.

İçel Koleji yönetimi ise Akbıyık’a başarı dileklerini ileterek, “Biz de “İçel Koleji Ailesi” olarak Sn. Av. Abdullah Hüseyin Akbıyık’a, Mersin’in incisi olan Özel İçel Koleji bayrağını yalnız taşıyacağı bu uzun yolda daha nice büyük başarılara imza atacağına inancımızın sonsuz olduğunu belirterek başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Barış Köksal