Serttaş A.Ş'nin genç veliahtı Soner Serttaş dünya evine girdi.. Mersin bakliyat camiasının dev isimlerinden Abdurrahman Serttaş'ın oğlu, Mersin İdmanyurdu eski yöneticilerinden Ahmet Serttaş'ın kardeşi Soner Serttaş, hayatını Nazlı Gündüz ile birleştirdi..

Sultaşa Otel havuzbaşında gerçekleştirilen düğün görülmeye değerdi.. Tüm havuzbaşını beyaz bir halı ile kaplatan ve beyaz ağırlıklı bir süsleme ile havuzbaşını bambaşka bir görünüme büründüren genç çift salona girdiğinde muhteşem bir atmosfer vardı..

Geç saatlere kadar devam eden düğün törenine Mersin iş dünyasının bir çok tanınmış siması katıldı.. Bir an olsun pistten inmeyen Soner ve Nazlı, davetliler ile tek tek ilgilenirken genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.. Salona yaklaşık 20 kişilik bir arkadaş grubu ile giren Soner ve Nazlı ayakta alkışlandı.. Meya Orkestrası ve Çekirge Saz Grubu'nun müzikleri ile renk kattığı gecede, havai fişek gösterisi dikkat çekti.. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşları ve aile üyeleri ile birlikte halay çeken Soner ve Nazlı'nın düğününde adeta şıklık yarışı vardı.. Prenslere yakışır bir düğün ile dünya evine giren Soner Serttaş ve eşi Nazlı'ya www.cukurovaexpres.com olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz..
Editör: Barış Köksal