Ziyarette iki ülke hakkında bilgilendirme ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceği seminerde, bölgede yer alan şirketlerinin Almanya’ya açılması, pazarlarının büyümesi sağlanması amaçlanıyor.

"BÖLGEDEKİ ŞİRKETLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT"

Düzenlenecek olan organizasyon ile ilgili bilgiler veren GLOBALDER Başkanı Av. Cansu Anılan, gerçekleşecek ziyaretin kentteki şirketler için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Nürnberg, Münih’e 130, Frankfurt’a 200, Avusturya gümrüğüne 300km mesafededir. Almanya’nın en büyük organik gıda fuarına ve yine en büyük oyuncak fuarına ev sahipliği yapmaktadır. Almanya’nın en büyük fuarları arasında kabul edilen Nürnberg fuarı, her yıl 1.5 Milyon ziyaretçi ağırlamaktadır. Tıpkı Mersin gibi Gıda, tarım ve lojistik alanında oldukça gelişmiş olan kent, işbirliği açısından kentimiz şirketleri için önemli bir fırsattır. Organizasyonumuzda her şeyin bize özel, ve maksimum verimlilikte olması için gereken her şey düşünülmüştür. Global Ağımız tarafından katılımcıların karşılıklı referansla organize edilmesi; katılım heyetine göre Almanya’daki B2B heyet listesinin oluşturulmasıdır. Yani katılımcı firmaların nokta atışı temaslarla kısa zamanda yüksek verimlilik elde etmesi sağlanacaktır” dedi.

Katılmayı arzu eden firmaların 0546 411 08 88 ve 0530 231 81 79 numaralarından veya [email protected] email adresinden GlobalDer merkezine ulaşmaları gerekmektedir.

Editör: Barış Köksal