Bedir ve Batuhan Sarı kardeşler küçüklükten bu yana yazılım ve bilgisayar meraklarını şirket kurarak ticarete dönüştürdüler. Mersin’de birçok firmanın yazılım güvenliğini sağlayan Bedir ve Batuhan kardeşler, henüz genç yaşta olmalarına rağmen BBS Teknoloji ismini verdikleri şirketleri ile güven vermeyi başardılar.

Büyük bir girişimcilik örneği sergileyen genç kardeşler, Mersin’de birçok firmanın ve Barbaros Hayrettin Paşa gemisinin yazılım ve siber güvenliğini sağladıklarını belirtiler.

Şirket ortaklarından en küçük kardeş olan Batuhan Sarı ‘Küçük yaşlarda sosyal medya hesaplarımın hacklenmesi ile birlikte teknolojiye büyük bir merakım oluştu. Giderek artan ilgim sayesinde bu mesleği seçerek kendimi bu alanda daha fazla geliştirdim. Daha sonra abim ile birlikte bir şirket kurarak Mersin’de birçok firmanın yazılım ve internet ortamındaki her türlü güvenliğini sağlıyoruz. Şuanda en büyük referansımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da övgüyle bahsetti Barbaros Hayrettin Paşa gemisidir. Geminin siber güvenliği ve her türlü yazılımı bizim kontrolümüzde. Genç yaşta olmanın avantajını da kullanarak, işimizde zirve noktalara gelmeyi hedefliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal