Mersin'in en güzel restaurantları arasında bulunan Umut Alesta Restaurant isim değişikliğine giderek bambaşka bir konsepte büründü.. 

Hatay Harbiye Izgara Dünyası olan ve İstanbul'da bulunan Çınaraltı Restaurant'ın kenseptiyle bütünlük sağlayan Umut, bundan böyle kent merkezinde kendin pişir keyfi yaşamak isteyen Mersinliler'in tek mekanı olacak..

Her masanın ortasında bulunan ızgaralar sayesinde oturduğunuz yerden hiç kalkmadan etlerinizi pişirebildiğiniz mekanda alkollü ve alkolsüz menü seçenekleri de bulunuyor.. 

MANGAL KOKUSU YOK

Öğlen yemeğinde kendin pişire gitmek istiyorsunuz fakat üzerinize sinecek kokudan korkuyorsanız işletme buna da bir çözüm bulmuş; fındık kabukları ile karşılanan kömür ihtiyacı sayesinde duman oluşmuyor.. Ayrıca geliştirilen bir sistem ile kabuklar sıkıştırılıyor ve müşteri geldiğinde dağıtılan fındık kabukları tekrar yanmaya başlıyor.. 

Yani günün hangi saatinde giderseniz gidin 1 dakika içerisinde mangalınız hazır hale getiriliyor..

MEZE SEÇENEKLERİ ÇOK

Hatay'ın tüm dünya tarafından bilinen mezeleri de özel olarak Hatay'dan getirilen usta tarafından günlük olarak hazırlanıyor.. Etler ise günlük olarak kesilirken, özel olarak marine ediliyor..



Restaurant Sahibi Muhittin Tomak, MEGİAD Başkanı Alper Gürsoy,
AK Parti Yöneticisi Hakan Ergün ve Ali Kıratlı'yı ağırladı



Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, Menajer Sipan Babur, Juan Babur,
Faruk Tekin ve Ahmed Metin'de haftasonunda Izgara Dünyası'nı tercih etti

Editör: Barış Köksal