Mersin'deki bankalar arasındaki rekabet bu kez yeşil sahalara yansıdı. Bankalar arasında yapılan halı saha turnuvasında kazanan ise Ziraat Bankası oldu.

2 Grupta toplam 8 bankanın katıldığı turnuvaya, Ziraat Bankası, Finansbank, Akbank, Merkez Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank, Kuveyttürk ve İş Bankası katıldı.

Büyük bir çekişmenin yaşandığı maçlarda Ziraat Bankası, Finansblank'ı 16-5, Akbank'ı 14-1 ve Merkez Bankası'nı 10-1 gibi net skorlar ile mağlup ederek daha ilk maçlardan itibaren şampiyonluğun sinyalini verdi.

Turnuvanın final maçında Ziraat Bankası, Garanti Bankası'nı 3-0 mağlup ederek şampiyon olurken, Garanti Bankası ikinci, Vakıfbank üçüncü, Akbank ise dördüncü oldu.


Ziraat Bankası kadrosunda bunulan Baran Korkmazoğlu, Kadir Kulaksız, Enes Taş, Ahmet Çavdar, Erdoğan Şaş, Mustafa Gürbüz, Celalettin Aytemiz, Cemil Yeşil ve Teknik Direktör İrfan Altın büyük sevinç yaşadı. Ziraat Bankası personellerinin de izlediği final maçı sonrasında takım oyuncuları ve personeller hep birlikte kupayı aldılar.

Turnuvada Ziraat Bankası'nın sponsorları arasında Mersin'in güçlü markalarından Negna ve Asilzade'de yer aldı.







Editör: Barış Köksal