Uzun yıllardır Mersin’de faaliyet gösteren Yelken Kulübü, sporcu ağını her geçen gün artırıyor. Gencinden yaşlısına, herkesin üye olup bu sporu geliştirmeyi hedefleyen Yelken Kulübü sporcuları, bu kez 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına yarıştı. Yelkenlerini suya indiren sporcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları dikkatlerden kaçmadı.
 
Yelken Kulübü bünyesinde engelli sporcularında yarıştığı gözlenirken, engellilere özel tamamen el gücüyle hareket sağlanan teknelerde yarışlarını gerçekleştiriyorlar. Sporcuların koçlarının engelli bir sporcuya özel ilgisi fotoğrafa yansıdı. Koçun engelli sporcuyu sırtında taşıyarak tekneye bindirmesi, Yelken Kulübü’nün birlik ve beraberlik kavramı doğrultusunda ilkelere uygun sporcular yetiştirdiklerinin göstergesidir. 

Yarışları izlemeye Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Edip Baflı, Yakup Usta ve Mersin’in önde gelen iş adamlarından Mehmet Özgenç’te katıldı. Sporcular ve yarışı izlemeye gelenler Asilzade Yemekçilik tarafından hazırlanan mangal partisiyle Yelken Kulübü’nün bahçesinde keyifli anlar yaşadı.



Editör: Barış Köksal