Mersin Hilton Otel'de gerçekleşen devir teslim törenine Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Rotary başkanları, üyeleri ve Rotaract başkanları ve üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan 2014-15 Toros Rotary Dönem Başkanı Murat Ulutaş: ‘ Bizler rotary olarak kulüplerden oluşsakta hedefimiz bir. Geldiğim günden bu yana, amacımız bir. Aynı şeylere hizmet etmekten, etrafımızı ışıldatmaktan hoşlanıyor ve mutlu oluyoruz. Bu mutluluğumuzu ve gururumuzu da böyle günlerde paylaşıyoruz. Geçen yıl devraldığım bu görevi bende diğer tüm başkanlarım gibi benden sonra gelen Tufan Ballı’ya devrediyorum. Ona da bu hizmet ışığı altında başarılar diliyorum’ dedi.

Görevi devralan 2015-16 Toros Rotary yeni dönem Başkanı Tufan Ballı ise, '  1 yıl sürecek topluma hizmet maratonuna başlamış bulunuyoruz. Benden önce bu görevi mükemmel şekilde yapan 26 başkanım gibi aldığım hizmet bayrağını kulübümüzün adına yakışır şekilde yönetim kurulu, komite başkanlarım ve üyelerimizle daha yukarıya taşımaya çalışacağım’ dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 'En iyi kişi kendinden çok ait olduğu sosyal topluluğu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendini adayan insandır' sözünden yola çıkarak hareket ettiklerini ifade eden Ballı, ' Biz rotarylerin görevi topluma olan sorumluluklarımızı yerine getirmek ve insanlara hizmet etmek için bu yola çıktık. Hizmetlerimiz dünyaya armağan olsun’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Toros Rotary Kulübü üyeleri, yönetim kurulu ve Tufan Ballı geleneksel hale gelen pasta kesme merasimini gerçekleştirdi.



Editör: Barış Köksal