Uzun yıllardır Hollanda'da yaşayan genç girişimci Berkan Camdere Mersin'de açtığı restorantla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Konsepti ve dünya mutfağı ile fark yaratan Saffron restorant Mersinli iş insanlarının uğrak yeri haline geldi. Eğlence yapısı ile de farklılık gösteren Saffron'da her gece doyasıya eğlence hakim. İstanbul'un güzide restorantlarını aratmayan Saffron, elit müşterilerin beğenisini aldı.

 

Zengin menüsü, her kesime hitap edebilen mutfağı ve eğlence anlayışı ile Mersinlilerin bütün ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir restorant hayal ettiğini belirten Safroon restorant kurucusu Berkan Camdere, 'Mersin'de araştırmalarımız sonucunda bu tarz konsepte sahip bir restorant olmadığını gördük ve yatırırmımızı Mersin'in ihtiyacı olan bir restorant açarak yaptık. Şuanda başarılı bir yol izliyoruz. Konseptimizi Mersinlilere sunduk ve büyük bir beğeni aldık. Umut ediyoruz Mersin'deki yeme içme sektörüne farklı bir soluk getireceğiz. Henüz yeni bir restorant olmamızla birlikte ilerleyen dönemlerde Saffron'un yenilikçi ve inovatif fikirlerle birlikte farklı noktalara geleceğine inanıyorum' ifadelerini kullandı. 

Mersin'de ki firma, kurum ve kuruluşların toplantı, yemek ve davetlerine de ev sahipliği yapan Saffron, Mersin'in gözde mekanları arasında hızla yerini aldı.

Editör: Barış Köksal