Mersin Hilton Oteli’nde gerçekleşen Mersin Rotary devir teslim töreninde Mersin Rotary’de başarılı bir başkanlık dönemi geçiren Serhan Antalyalı, görevini Cem Bucuge’ye devretti. 



Mersin Rotary’de birçok başarılı projelere imza atan Serhan Antalyalı, Mersin Rotary üyeleri tarafından övgü yağmuruna tutuldu. Devir teslim töreninde konuşan Antalyalı, ‘ Öncelikle, Ülkemizde yaşanan terör saldırılarını esefle kınıyorum. Terör örgütlerinin kirli emelleri ülkemizin huzurunu ve refahını bozmaya yetmeyecektir. Terör saldırılarında hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.  Mersin Rotary Kulübü, topluma hizmet anlayışı ile yoluna emin adımlarla devam ediyor. Mersin Rotary ailesi ile birlikte başarılarla dolu bir dönemi daha geride bıraktık. Topluma hizmet bizim için her zaman esastır. Görevimi devrettiğim Cem Bucuge’nin Mersin Rotary Kulübü’nde başarılı bir başkanlık dönemi geçireceğine yürekten inanıyorum ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.’ Dedi.



Mersin Rotary Kulübü’nde başkanlığı Serhan Antalyalı’dan devralan Cem Bucuge ise, ‘ Mersin Rotary Kulübü Başkanlığı yapmak zordur. Çünkü, tecrübeli, titiz, deneyimli üyeleri vardır ve çıtası yüksektir. Bu kulübe başkanlık yapmak sorumluluk ister. Hiç korkmuyorum… hiç endişe duymuyorum, çünkü benim kulübümde 75 yaşında 45 yıllık Rotary tecrübesine sahip deneyimli üyemde var, 30 yaşında genç, dinamik, inovatif üyemde var. Ben aldığım bu görevi korkmadan, yılmadan layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum.’ Dedi.

Mersin Rotary Kulübü, yaşanan terör saldırısından dolayı müzikli eğlencesini iptal ederek örnek bir davranış sergileyerek programı noktaladı. 


 
Editör: Barış Köksal