Mersin Marina'da hizmet veren Wo-Wo Brasserie, yenilenen konsepti ile Mersinlilerin cazibe Merkezi haline geldi. Marina lokasyonu ile her yere hakim olan Wo-Wo Brasserie, farklı lezzetleri ve zengin mutfağı ile müşterilerini el üstünde tutuyor. 

Sushi lezzetini Mersinliler ile tanıştıran Wo-Wo Brasserie uzman sushi ustası ile sushi severlerin tek adresi haline geldi. Dünya mutfağından lezzetleri, ve aşçıların specialleri ile farklı bir tada büründüren Wo-Wo, Mersin'in ünlü iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor. Denize karşı localarıyla kapsamlı bir dizayna sahip olan Wo-Wo Brasserie aynı zamanda iş toplantılarına ve grup toplantılarına da ev sahipliği yapıyor. 

Mersin'in gençleri Wo-Wo'yu evleri gibi görüyor

Wo-Wo Brasserie, menüleri ve sıcak ortamı ile Mersinli gençlerin bir numaralı mekanı haline gelmeyi başardı. Wo-Wo'yu evleri gibi gören Mersin'li gençler, aldıkları hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Mersin'in her kesiminden insanları ortak bir noktada buluşturmak açısından konsept değişikliğine gittiklerini belirten Wo-Wo Brasserie İşletmecisi Başar Erdem, 'Wo-Wo ailesi olarak ekibimiz ile birlikte buraya gelen insanların burada hoş vakit geçirmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Buraya gelen insanlar artık Wo-Wo'yu evleri gibi görüyor. Bu da bizi oldukça memnun ediyor. Kaliteli çizgimizden ödün vermeden hizmet vermeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. 

Editör: Barış Köksal