Mersinli işadamı Mustafa Kürk tarafından Mersin'e kazandırılan, yeme içme sektöründe Türkiye'nin önem taşıyan markalarından biri olan Big Chefs'in kapılarını açması ile birlikte Mersin iş dünyası pandeminin stresini orada attı.

Uzun süredir restoran ve kafeleri kapalı olması nedeniyle evde zaman geçirmek zorunda kalan insanlar, normalleşme süreci ile birlikte kendini marinaya attı. İşadamlarından doktoruna, avukatlardan üst düzey yöneticilere kadar herkes soluk almak için marinaya koştu. Sadece iş dünyasının değil gençlerin de yoğun ilgisini çeken Mersin'in önemli markalarından Big Chefs müşterilerini sosyal mesafe kurallarına uygun, belirli bir kapasite ile ağırlamaya devam ediyor.  Mersin için normalleşme sürecinin henüz gelmeyeceğini düşünerek hazırlıksız yakalanan Marina restoranları kapılarını açsa da bazı ürünlerin temini noktasında sorun yaşadılar. Bu gün itibari ile yüzde yüz hizmet kapasitesine ulaştılar. 

Pandemiden korunmak için tüm önlemleri aldıklarını belirten Big Chefs Marina İşletmecisi Mustafa Kürk, "Uzun süredir kapalı olan restoran ve kafelerin açılması ile birlikte insanlar kendilerini dışarıya attılar. Biz Big Chefs olarak tüm hijyen önlemlerimizi eksiksiz bir şekilde aldık. Sosyal mesafe kurallarına ve kapasite sınırına özen göstererek müşterilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Umut ediyoruz ki ülkemiz bu pandemi illetinden bir an önce kurtulur ve eski günlerimize yeniden döneriz" dedi. 

Bİg Chefs Marina İletişim: 0324 330 02 30


 

Editör: Barış Köksal