Mersin'in merkez ilçesi Mezitli bölgesi Davultepe mahallesinde denize sıfır konumu ile fark yaratan Ümit Yıldız İnşaat projesi Green Sea, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Brüt 200 metrekare, net 149 metrekare, akıllı ev sistemine sahip, her daireye özel sauna ve Türk hamamı bulunan Green Sea, şehrin yeni gözdesi haline geldi. Son zamanlarda yatırımcıların bulunmaz konumu haline gelen Davultepe bölgesi, ev sahibi olmak isteyenler içinde ilgi gören lokasyon haline geldi. Deniz huzurunu evlerine taşımak isteyenler için eşsiz bir mimari yapıya sahip olan Green Sea yapı manzarası ile içinize huzur aşılıyor. 

Denizin mavisi ve doğanın yeşilini buluşturan Green Sea, çocuk oyun alanı ve sosyal alanları, otopark kapısından dairenizin kapısına kadar tek kumanda ile açma kapama teknolojisine ve görülmeye değer birçok farklı özelliğe sahip. 

Ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlayan Ümit Yıldız İnşaat, Green Sea projesi ile oldukça iddialı. Nisan 2018'de anahtar teslime başlayacak olan Green Sea, lansmana özel fiyatları ile sizleri bekliyor. 

Editör: Barış Köksal