Mersin'de küçük bir işletme olarak başladığı iş hayatında kendini sürekli yenileyen bir marka haline gelen Ercan Dinç neredeyse bütün Mersin'in telefon ihtiyacını karşılıyor. Yaklaşık 16 yıllık iş tecrübesiyle Mersinlilere telefon hizmeti veren Ercan Dinç başarısının sırrını anlattı.

MARKALAŞMA ÖRNEĞİ

Mersin'de kendi ismini marka haline getiren Dinç; ' Başarılı olmak istiyorsanız yaptığınız işin ve sattığınız ürünlerin arkasında durmanız gerekiyor. Sattığınız ürünlerin kalitesine ve güvenilirliğine önce kendiniz inanacaksınız. İyi bir işletme olmak için hiçbir müşterinizi mağdur etmemeniz gerekiyor ve onların isteklerine yok dememeniz gerekiyor. Ben müşterilerimin arzularını bu güne kadar geri çevirmedim. Bir işletmeye yalan girdikten sonra o işletmede asla dikiş tutturamazsınız. Karşınızdaki insana satış yapabilmek için binbir türlü yalanlar söyleyip 2 gün sonra o kişiye karşı yüzünüz yere eğilirse, yediğiniz ekmek size zarardan başka bir şey getirmez. Biz 16 yıl önce teknoloji sektöründe yerimizi aldık ve bu misyonumuzdan asla ödün vermedik.' dedi.

Mersin'de birok iş adamına, futbolculara, sanatçılara, kısacası bütün Mersin'e telefon hizmeti veren Ercan Dinç, her geçen gün ivme kazanarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Akıllı telefon sorunlarında aklınıza takılan en küçük sorundan en büyük soruna kadar bütün ihtiyaçların karşılandığı Ercan Dinç Akıllı Telefon Merkezi Forum Mersin Alışveriş Merkezi civarında hizmet vermeye devam ediyor.

İPHONE TELEFONLARA 600 TL ZAM

İPhone marka telefonlara gelen zammı değerlendiren Dinç yapılan zammın normal olduğunu belirterek; Samsung'un yapmış olduğu yaklaşık 400 TL'lik zam sonrasında İPhone markasının zam yapmaması beklenemezdi. Bilindiği üzere dolar kuru en çok teknolojik ürünleri etkiliyor. Telefonlar insanlar için artık 'hayat' diyebiliriz. Bu bağlamdan dolayı diledikleri kadar zam yapsalarda insanlar bu telefonları kullanıyor.' dedi.

 
Editör: Barış Köksal