Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Mersin'de yürütülen soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 159 kişi tutuklandı.. Bir çok kamu kurumunda yüzlerce kişi görevlerinden uzaklaştırıldı..

Fakat bu süreçte Mersin iş ve bürokrasi dünyasının en büyük korkusu da yavaş yavaş yaşanmaya başlandı.. Bu süreçte özellikle iş dünyası haklarında yapılacak iftiralardan çekinirken, konuya FETÖ davasının Mersin'deki en büyük mücadelecilerinden birisi olan Avukat Murat Altındere dikkat çekti..

@murat_altindere isimli twitter adresinden her gün FETÖ soruşturmasının şifreleriyle ilgili paylaşımlarda bulunan Av. Altındere son paylaşımlarından birisinde bu konuya dikkat çekerek, hanımefendi kişiliği ile tanınan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Memnune Çamsarı ile ilgili bir paylaşım yaptı..

Çamsarı'ya iftira atıldığını ifade eden Av. Murat Altındere aslında bu süreçte Mersin'in en büyük korkularından birisine de parmak basmış oldu.. Mersin iş dünyası da yapılan FETÖ mücadelesine sonuna kadar destek verirken 'kurunun yanında yaş yanmasın' uyarısı yapmıştı..

İşte o twitler:



 

Editör: Barış Köksal