Mersin'de sosyal medya alanında birçok firmaya danışmanlık yapan Grey Medya kurulduğu günden bu yana büyük bir ivme kazanarak yoluna devam ediyor. Köklü şirketlerin ve kuruluşların sosyal medyalarında yaptıkları yeniliklerle fark yaratmaya devam eden Grey Medya, geçtiğimiz günlerde Mersinliler tarafından yoğun ilgi gören Dragon Festivali kapsamında, festivalin kampanyasını yürüterek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. BVS Plastik gibi köklü firmaların yurt dışı reklamlarını da yürüten Grey Medya yabancı dillerde ki reklamları ile de inovatif fikirler ortaya koyuyor. 

YURT DIŞI REKLAM 

Mersin merkezli yurt dışı ile bağlantılı olan şirketler için hazırladıkları reklamlar ile de faaliyet gösteren Grey Media, ulusal şirketlerin global çapta sesi oluyor. Türkçe dışında yabancı dil de paylaşım yapabilen ekibi ile gerek sosyal medya, gerek şirket bağlantıları gerekse kampanyalar ile ulusal şirketlerin yurt dışı bağlantılarının dijital alandaki takibini ve reklam çizelgesini yürüten Grey Medya şirketlerin yurt dışındaki sesi olma yolunda büyük adımlar atıyor. 

'YERE SAĞLAM BASIYORUZ' 

Sosyal medya'nın insanlar üzerinde etkili olduğunun altını çizen Kanlı; ' Grey Medya olarak hedeflerimiz doğrultusunda büyümeye devam ediyoruz. Sosyal Medya sektöründe yakaladığımız başarının istikrarlı bir şekilde yürümesini sağlamak ve Mersin markası olmak için çaba gösteriyoruz. Yürüttüğümüz kampanyalar ve sosyal medyada ki inovatif düşüncelerimiz Mersinli iş insanlarının iş hacmine değer katıyor. Proje üreten ve sürekli yenilikçi bir yol izleyen şirket politikamızdan ödün vermeden emin adımlarla yere sağlam basıyoruz' dedi.  

 

Editör: Barış Köksal