Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Mersin GİAD 14. Yıl Dönümü Balosu'nda Bpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Balkan'a desteklerdinden dolayı teşekkür plaketi ve Bpet İstasyonlar Genel Koordinatörü İdris Balkan'a ise Mersin GİAD üyelik plaketi takdim edildi.

Mersin GİAD 14. Yıl Dönümü gecesine sponsor olarak destek veren Ali Balkan plaketini Latin şarkıcı Gatto Gabriel ve Eski Futbolcu Evren Turhan ile birlikte aldı. Balkan; Mersi Girişimci İş Adamları Derneği Mersin için çalışmaya ve Mersin'e yön vermeye devam ediyor. Böyle büyük bir kuruluşa destek olmak biz iş insanlarının öncelikli görevi olmalıdır. Mükemmel bir geceye şahit olduk. Kentin önemli insanlarını bir araya toplayan Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol'a, Yönetim Kurulu'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz' dedi.

300'ü aşkın üyeye sahip olan Mersin Girişimci İş Adamları Derneği'ne katılan ve üyelik plaketini Başkan İzol'un elinden alan Bpet İstasyonlar Genel Koordinatörü İdris Balkan ise; Mersin GİAD 5 mayıs gecesi kalitesini ve farkını bir kez daha gösterdi. Mersin GİAD ailesinin bir parçası olmak bizleri daha güçlü hale getiriyor. Bizler Mersin'e hizmet veren iş insanları olarak kentin sorunlarına büyük ölçüde etki etmeye devam ediyoruz. Mersin GİAD Türkiye genelinde örnek alınması gereken bir STK'dır' dedi.
Editör: Barış Köksal